Despre noi

 

    

Crestem si comercializam urmatoarele rase de pui:

 

Ross 308 – alb supergreu de carne

 

Ross 308 este un pui robust cu crestere repida care  satisface cerintele clientilor care au nevoie de o pasăre care  satisface o gamă largă de cerinţele ale produsului final. Ross 308 este recunoscut la nivel global ca un pui broiler, care ofera performanţe constante, atat pentru  crestera in sistem industrial cat şi pentru producătorii independenţi.

 

 

Kabir – colorat rasa mixta

  

   Kabir care este o rasa mixta de carne si oua, gainile intra in ouat la 18 saptamani si ajung la 4 kg iar cocosii ajung pana la 5-6 kg.

      Gainile Kabir isi au originile in Orientul Mijlociu, unde sunt cautate datorita dimensiunilor foarte mari. "Kabir" in Araba inseamnad "mare" .
      Gainile Kabir au fost distribuite in intreaga lume, si au dobandit popularitate datorita caracteristicilor exceptionale inclusiv in Filipine, gainile Kabir devenind cunoscute drept cea mai cautata rasa pentru crescatoriile de gaini atat cele de familie cat si cele de mare volum.


Avantajele cresterii gainilor Kabir sunt  urmatoarele:


          * Puiul este superior pentru conversia carnii datorita cresterii sale rapide, conformatiei foarte bune a corpului si conversiei eficiente a alimentatiei.
          * Puiul este rezistent la boli si la stresul cauzat de caldura.
          * Este mare ca dimensiuni si are un gust si o structura "autohtona".
          * Costurile de hranire sunt mici de vreme ce puii Kabir pot sa supravietuiasca si singuri. 

          * Ouale au un nivel scazut de colesterol.